Leuksteuntje Makro

Beste ouders, sympathisanten, buurtbewoners

Shopt u wel eens in de Makro in Eke? Dan zou u ons een grote dienst kunnen bewijzen door onze scouts te linken aan uw Makrokaart als steunbetuig. U ondervindt daar namelijk geen nadeel aan. Voor ons is dit echter een bijzondere gelegenheid om de kosten te drukken. Hoe werkt het!? Wel, bij iedere aankoop die u doet via uw Makrokaart, ontvangen wij 3% van dat bedrag als shoptegoed op onze kaart. Is dat niet té gek?

Link hier uw Makrokaart in slechts 4 stappen:

Stap 1: Surf naar https://info.leuksteuntje.be/verenigingen/scouts-were-di-melsen

Stap 2: Klik op 'ik steun deze vereniging'

Stap 3: Meld je aan via je e-mailadres en wachtwoord verbonden aan je Makrokaart

Stap 4: Klik op 'steun je vereniging'

Met het bedrag dat wij hiervoor krijgen kunnen wij nieuw spelmateriaal, snacks, extraatjes kopen die ons anders niet mogelijk maken om aan te kopen.

Kleine inspanning, groot gebaar. Wij danken jullie!

Team were di Melsen