Feestweekend 2023

Met bijzondere dank aan onze hoofdsponsors:

       


Gegroet sympathisanten, Melsenaars en geïnteresseerden van ver daarbuiten

Ons Feestweekend 2023 komt er opnieuw aan, dit jaar op 7-8-9 april. Wij zetten voor u nog even op een rijtje wat er staat te gebeuren:

Vrijdag 7 april: Streekbierenavond + Quiz

20u00-02u00

We trappen het weekend af met jullie knapste koppen tijdens onze befaamde Quiz. Op 10 maart om 20u openen de deuren van ons inschrijvingsformulier zodat u uw team van 4-5 personen kan registreren. Wees snel! Vorig jaar waren alle 52 plaatsen op amper 1 minuut volzet. Dit jaar is er plaats voor 54 teams. Geen plaatsje?! Kom dan gerust iets drinken, want naast de quiz kan u een avond lang genieten van meer dan 25 smaakvolle streekbieren. Er is ook keuze uit enkele alcoholvrije smaakmakers voor de liefhebbers.


Zaterdag 8 april: 99centfuif (16+)

21u00-04u00

We duiken met z'n allen de nacht in op een crazy beat, zowel op onze mainstage als op onze technostage. Het concept?! Zeer simpel: Alle pinten en frisdrank aan 99cent! Iets straffer? Ook mogelijk! De bandjes zijn vanaf 20 maart verkrijgbaar voor €9 bij onze leiding. Bekijk op onze Facebookpagina bij wie je moet zijn!


Zondag 9 april: Eetfestijn

Shift 1: 11u30 - Shift 2: 13u

Na zo'n weekend feesten, tillen we ons energieniveau opnieuw op peil met een overheerlijke maaltijd geserveerd door traiteur Steven en Bram. Kom de moegetergerde leiding begroeten op het eetfestijn. Er is keuze uit zalm, beenhesp, balletjes in tomatensaus en veggieburger, zowel voor jong als oud! Voor de kleinsten is er ook een springkasteel. Kaarten worden binnenkort met de kinderen meegegeven. Wil je u graag zo inschrijven? Dat kan via dit formulier.


Met grote dank aan onze andere sponsors: