Feestweekend 2024

Met uitzonderlijke dank aan onze hoofdsponsor: :

  

Ook hartelijke dank aan onze andere grote sponsors:

     


Gegroet ouders, sympathisanten en iedereen die van Scouts Melsen houdt,

Na jaren van een feestweekend met als hoogtepunt 99centfuif moeten wij dit hoofdstuk met spijt in het hart afsluiten. Maar niet getreurd! Onze fantastische leidingsploeg is met een fris en nieuw concept op de proppen gekomen en wij hopen jullie allen talrijk te verwelkomen!! Hieronder volgt wat meer info.

Vrijdag 5 april: 99 cent presents: Were-Di Fest

18u00-03u00

Vanaf 18u verwelkomen wij  graag iedereen voor de start van een gezellige avond. Tot 23u zullen er enkele muziekbandjes uit de buurt de sfeer verzorgen. Jong en oud is dus allemaal welkom! Vanaf 23u tot 3u komen er DJ’s die deze avond naar een hoogtepunt zullen brengen. Deze vervangen van 99centfuif zal dus een gezellige bedoening worden die zal eindigen met een knal! Tickets zijn via onderstaande link beschikbaar voor 5 euro. Aan de kassa zullen ook nog enkele tickets beschikbaar zijn.

Koop je tickets hier: https://qr.orderbilly.com/redirect?hash=osFtWybu


Zaterdag 6 april: Quiz- en Streekbierenavond

20u00-03u00

Op 12 maart om 20u openden de deuren van het inschrijvingsformulier voor onze quiz. In minder dan een minuut konden wij de deuren terug sluiten, want de 54 teams wisten hun plekje te bemachtigen. Er zullen ongetwijfeld enkele tranen gevloeid zijn bij diegenen die net te laat waren, maar er is troost! Jullie zijn nog steeds meer dan welkom in onze feesttent om te komen proeven van onze meer dan 25 soorten streekbieren, geproefd en goedgekeurd door onze eigen leiding.

Inschrijven via deze link: https://forms.gle/HerciG6n4KqhMXAH6


Zondag 7 april: Eetfestijn

Shift 1: 11u30 - Shift 2: 13u

Na een stevig weekend kan je getrouw genieten van een heerlijke maaltijd in onze tent. Dit jaar doen we het weliswaar een beetje anders, we zullen jullie doen smullen van barbecue of vis op onze zelfgemaakte barbecue!

Dit jaar werken we niet meer met de klassieke kaarten, maar zal alles online verlopen. Via de link kies je uit een shift en wat je wil eten op die shift. Alles wijst zich vanzelf uit.

Je bestelling moet ten laatste 1 april binnen zijn!

Koop je eetkaarten hier: https://qr.orderbilly.com/redirect?hash=sxcLD4Xu

Als je houdt van onze scouts en eens iets wil terug doen, is dit weekend het moment. Je doet ons alle plezier door eens af te komen. Alle winst gaat integraal naar onze scoutswerking. Hoe meer winst, hoe meer vreugd dus!

Check ook onze socials voor meer info en updates!


Met grote dank aan onze andere sponsors: