Groepsweekend 11-12-13 maart

Beste ouders en leden

Wegens de gekende omstandigheden werden wij in november genoodzaakt om ons groepsweekend uit te stellen. Dit zal nu doorgaan van 11 t.e.m. 13 maart 2022. Er verandert niets aan de locatie, noch het inschrijvingsgeld. Dit gaat nog steeds door in het Puytvoetbos te Sint-Niklaas en bedraagt 35€ p.p. (15€ voor verminderd lidgeld). Het geld dat reeds werd betaald voor de annulatie van november, werd reeds terugbetaald. Mocht dit niet zijn gebeurd, gelieve dan een seintje te geven op 0498/38.62.64 (Seppe). De inschrijvingsperiode voor het weekend eindigt om 3 maart 2022.

Hoe schrijf ik mijn kind(eren) in?

Door simpelweg het inschrijvingsgeld over te schrijven naar BE66 0682 2173 3943 met vermelding van 'groepsweekend + naam kind 1 + naam kind 2 +... '. Je hoeft géén mailtje meer te sturen naar het opgegeven emailadres.

Waar en wanneer spreken we af?

Op 11 maart om 19u30 wordt iedereen verwacht aan Puitvoetstraat 91/A, 9100 Sint-Niklaas. Daar komen we allen samen om in vierkantformatie het weekend te openen. Daar zal ook het weekend eindigen op zondag 13 maart om 11u.

Wat neem ik mee?

• Kledij: t-shirt, trui, broek, vers ondergoed & kousen, muts, handschoenen (& sjaal)
  • Verzorging: tandenborstel + tandpasta, handdoek
  • Schoeisel: één paar sportieve schoenen, één paar stevige stapschoenen
  • Voor slaapzak, matje: bekijk in welk gebouw uw zoon/dochter verblijft a.d.h.v. het document dat in de whatsappgroepen zal verschijnen
  • Voor de kleinsten: knuffeltje

Wat laat ik thuis?

• Gsm's, laptops, playstations, nintento's en alle andere vormen van antiscouteske apparatuur.
  • Slecht ochtendhumeur

Wij kijken er dubbel zo hard naar uit om met jullie op weekend te gaan!

Tot dan